Ministerul Mediului va introduce stickerele colorate. Pretul va fi de 3 lei si culoarea variaza in functie de norma de poluare

Sectiuni Relevante

Ministerul Mediului va introduce stickerele colorate. Pretul va fi de 3 lei si culoarea variaza in functie de norma de poluare

Asa cum stiti deja, timbrul de mediu este istorie. Dar nu trebuie sa va bucurati prea tare pentru ca Ministerul Mediului pregateste un program care sa inlocuiasca timbrul de mediu.

Vorbim despre o serie de stickere colorate care vor avea nuante diferite in functie de norma de poluare a masinii. Acestea vor fi lipite pe pabrizul masinii in momentul in care treci ITP-ul. Pretul unui astfel de sticker va fi de 3 lei la care se adauga manopera service-ului respectiv ( 1 - 2 lei).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Astfel, pana la jumatatea anului 2019, toate masinile care circula in Romania ar urma sa aiba pe pabriz astfel de stickere. In urma distribuirii lor, primariile din orasele mari vor putea interzice anumite masini in zonele aglomerate.

| de | Sursa: Mediafax

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?