Mitsubishi Eclipse Cross a castigat premiul: Good Design Award 2018

Mitsubishi Eclipse Cross a castigat premiul: Good Design Award 2018

SUV-ul compact Mitsubishi Eclipse Cross a fost desemnat câştigător al premiului “Good Design Award 2018” de catre Institutul de promovare a design-ului din Japonia.

Comitetul “Good Design Award” a apreciat design-ul noului Mitsubishi Eclipse Cross, argumentând: "Profilul intraznet este foarte atrăgător. Atenția la detalii este evidentă, linia orizontală care taie abrupt în laterale este distinctivă şi creează un aspect unificat, în timp ce pe de altă parte divizează orizontal luneta pentru a păstra o vizibilitate bună. Am fost, de asemenea, impresionați de modul în care designul utilizează diferite secțiuni transversale pentru marginea plafonului, pentru a crea o siluetă asemănătoare unui coupe, oferind în același timp spațiul și confortul interior specifice unui SUV".

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Dinamic, inovator şi provocator, Eclipse Cross este noul SUV Coupé Mitsubishi Motors, cu aspect atractiv şi un stil de condus sportiv, care inaugurează noul limbaj de design al producătorului japonez Mitsubishi Motors Corporation, aducând segmentului o mulţime de caracteristici inovatoare.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?