Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400

Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400

Producatorul auto japonez a facut publice detaliile si pozele cu noul Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400, cel mai puternic si mai rapid model Evo X creat vreodata.

La baza noului Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400 se afla o versiune optimizata a motorului MIVEC cu turbocompresor care produce 403 cai putere si un cuplu de 524 Nm. Viteza maxima a acestui model este limitata electronic la 250 km/h, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in doar de 3.8 secunde.

Plusul de putere al noului Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400 a fost posibil multumita injectoarelor cu flux mare de combustibil si noului turbocompresor cu frecare scazuta, reducand turbo lagul.

De asemenea, noul Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400 a primit si un sistem de evacuare cu tevi de esapament mai mari din otel inoxidabil, un convertor catalitic si o noua unitate ECU.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului Mitsubishi Lancer Evolution X FQ 400 in Marea Britanie incepe de la 49.999 GBP.

| de | Sursa: Mitsubishi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?