Mitsubishi Lancer Evolution X va fi scos din productie la finalul anului

Mitsubishi Lancer Evolution X va fi scos din productie la finalul anului

Media din Japonia raporteaza ca la finele acestui an, producatorul local Mitsubishi va scoate de pe linia de productie modelul Lancer Evolution X. Aceasta decizie a fost luata ca urmare a scaderii vanzarilor, iar aceeasi publicatie spune ca oficialii Mitusbishi inca nu s-au gandit la un succesor pentru Evo X.

Mitsubishi Evo se afla pe piata din 1992, iar in cei 12 ani de existenta, niponii au vandut 92.000 de exemplare in Japonia si inca 154.000 de unitati pe celelalte piete. Cea mai recenta reinterpretare a lui Evo X este o editie speciala dedicata pietei din Marea Britanie. Aceasta a fost botezata X FQ-440 MR si dispune de 440 de cai putere.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi acest raport nu vorbeste despre un succesor al lui Evo, o serie de zvonuri aparute in noiembrie anul trecut vorbeau despre o versiune hibrid a lui Lancer Evolution. Ramane de vazut ce decizie va lua conducerea Mitsubishi in ceea ce priveste viitorul acestui model iconic.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?