Moment istoric - BMW Group si Daimler AG isi unesc serviciile de mobilitate

Sectiuni Relevante

Moment istoric - BMW Group si Daimler AG isi unesc serviciile de mobilitate

BMW Group şi Daimler AG îşi unesc forţele pentru a oferi clienţilor o singură sursă pentru serviciile sustenabile de mobilitate urbană. Cele două companii au semnat, astăzi, un acord de a-şi unifica afacerile cu servicii de mobilitate.

Sub rezerva examinării şi a aprobării de către autorităţile responsabile cu concurenţa, BMW Group şi Daimler AG plănuiesc să fuzioneze şi să extindă în mod strategic oferta existentă de mobilitate la cerere în domeniile car-sharing, ride-hailing, parcare, încărcare şi multimodalitate. Fiecare companie va deţine o cotă de 50% într-un model de joint-venture care cuprinde serviciile de mobilitate ale ambelor companii. Cele două companii vor rămâne concurenţi direcţi în afacerile lor tradiţionale.

Modelul de joint-venture deţinut în egală măsură este conceput pentru a combina serviciile în următoarele cinci domenii:

1) Mobilitate multimodală şi la cerere cu moovel şi ReachNow: conectivitatea inteligentă şi fără întreruperi între diferitele oferte de mobilitate - inclusiv rezervarea şi plata - va crea o valoare adăugată semnificativă pentru utilizatori. De asemenea, va oferi soluţii posibile pentru provocările transportului urban privat.

2) Car-sharing cu Car2Go şi DriveNow: Car2Go şi DriveNow operează un total de 20.000 de automobile în 31 de mari oraşe internaţionale. Car-sharing permite o utilizare mai bună a automobilelor şi astfel ajută la reducerea numărului total de maşini din oraşe. Peste patru milioane de clienţi folosesc deja aceste servicii de car-sharing.

3) Ride-Hailing cu mytaxi, Chauffeur Privé, Clever Taxi şi Beat: Cu cea mai mare aplicaţie de taxi din Europa, pur şi simplu comandaţi un taxi sau utilizaţi un şofer licenţiat în Franţa pentru o călătorie în metropolele franceze. În total, 13 milioane de clienţi şi circa 140.000 de şoferi folosesc deja o modalitate modernă, practică şi rapidă de ride-hailing cu Mytaxi, Clever Taxi şi Beat sau cu serviciul privat de închirieri auto Chauffeur Privé. Ofertele inovatoare, cum ar fi mytaximatch, în care oamenii care nu se cunosc împart un taxi, contribuie în mod semnificativ la reducerea traficului urban prin eliminarea numeroaselor călătorii individuale în spaţiul urban.

4) Parcare cu ParkNow şi Parkmobile Group/Parkmobile LLC: fără bilete, parcare pe stradă fără numerar sau ajutor pentru găsirea, rezervarea şi plata parcării stradale. Serviciile digitale de parcare inovatoare reduc timpul şi volumul de condus implicate în găsirea unui spaţiu de parcare. Acest lucru va reduce semnificativ traficul, deoarece automobilele care caută spaţii de parcare reprezintă în prezent aproximativ 30% din traficul rutier.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. 5) Încărcare cu ChargeNow şi Digital Charging Solutions: acces facil (inclusiv locaţie, încărcare şi plată) la cea mai mare reţea de staţii publice de încărcare din lume, cu peste 143.000 de puncte de încărcare la nivel mondial. Combinat cu privilegii de parcare în oraşe, acest lucru va sprijini extinderea mobilităţii electrice, ajutând oamenii să cunoască această tehnologie de acţionare şi să o integreze cu uşurinţă în nevoile lor de mobilitate.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?