Morgan a prezentat Plus E Concept

Morgan a prezentat Plus E Concept

Capitala Elvetiei a fost astazi martora dezvelirii lui Morgan Plus E Concept, un sportiv electric ce are la baza modelul Plus 8.

Design-ul prototipului britanic a fost conceput de Zytek si Radshape, si prin intermediul acestuia Morgan vrea sa testeze reactia publicului inainte de a introduce conceptul in productie.

Morgan Plus E vine cu un motor electric capabil sa produca 160 de cai putere si 380 Nm. Intr-un mod interesant, agregatul electric este cuplat la o transmisie manuala cu cinci viteze, fapt ce ii permite conceptului britanic sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 6 secunde.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Am dorit sa vedem cat de multa distractie poate exista intr-un supercar electric, asa ca am construit unul pentru a afla. Plus E combina look-ul traditional Morgan cu tehnologia inalta, iar trenul de rulare produce un cuplu substantial intr-un mod instant la orice viteza. Multumita transmisiei manuale am reusit sa crestem autonomia, dar si implicarea soferului. Va fi o masina fantastica in momentul sofatului", a declarat Steve Morris, director operational Morgan.

| de | Sursa: Morgan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?