Mustang GT 2011 preparat de DUB Magazine

Mustang GT 2011 preparat de DUB Magazine

Noul Mustang GT 2011 preparat de cei dela DUB Magazine a fost prezentat la editia din 2010 a Salonului Auto de la Detroit, model ce va aparea in viitorul video-clip al lui Nelly.

Artistul in varsta de 35 ani a declarat ca din punctul lui de vedere Mustang-ul e unul din cele mai emblematice muscle car-uri din toate timpurile, iar al lui Mustang GT 2011 preparat de DUB Magazine a luat viata dupa ce a vazut vehiculul cu un an in urma la studioul de design Ford.

Ford Mustang GT 2011 preparat de DUB Magazine iese in evidenta prin exteriorul neagru lucios cu dungi de curse de culoare negru mat. De asemenea muscle car-ul a primit un kit exterior Street Scenes, un set de jante custom de 22 si 24 inch imbracate in anvelope Pirelli, o noua grila, o noua gura de aer pe capota, stopuri fumurii, faruri fata tip "angel eyes" si un sistem de evacuare Borla.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sub capota Mustangul-ui GT preparat de DUB Magazine se gaseste un motor V8 de 5.0 litri care poate pune pe sosea 412 cai putere si un cuplu de 528 Nm, si banuim ca acest nou model va avea un consum mai mic decat versiunea curenta.

| de | Sursa: Ford

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?