Nissan a prezentat noul Juke

Nissan a prezentat noul Juke

Nissan a prezentat noua generație a SUV-ului Juke, unul dintre produsele aflate pe piață care au avut succes datorită designului ieșit din tipare. Cu toate acestea, noua generație renunță la personalitatea exacerbată și adoptă și o serie de linii pe care deja le-am văzut la frații mai mari X-Trail și Qashqai.

La fel ca până acum, Nissan Juke va fi produs la uzina din Sunderland, Marrea Britanie, în timp ce primele livrări ar urma să fie făcute până la finalul acestui an.

Noul Juke are dimensiuni mai mari comparativ cu vechea generație, este cu 23 de kilograme mai ușor, iar portbagajul oferă 422 de litri. Și la interior Nissan propune materiale mai bune, scaune sport, o consolă centrală modificată și un ecran central tactil cu o diagonală de 8 inch.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În acest moment, Juke este disponibil doar cu motorul de 1.0 litru de 117 cai putere. Acesta va putea fi comandat fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu șapte rapoarte. Japonezii vor oferi și sistemul ProPilot care controlează anumite funcții ale mașinii în funcție de trafic.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?