Nissan a publicat primele poze cu noul concept electric si autonom IMk

Nissan a publicat primele poze cu noul concept electric si autonom IMk

Gama de concepte Nissan Intelligent Mobility tocmai a fost mărită prin introducerea noului IMk. Conceptul pregătit de constructorul japonez va fi expus în premieră în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care se se va organiza la finalul acestei luni.

Cu noul IMk, Nissan vrea să anticipeze viitorul mărcii în materie de design, dar, totodată, oficialii japonezi anunță că prototipul folosește o platformă nouă gândită exclusiv pentru mașini electrice. Altfel spus, arhitectura va fi utilizată în viitorul apropiat pentru modele de serie de mici dimensiuni.

Deși am primit această informație, oficialii Nissan nu au oferit detalii cu privire la sistemul electric pregătit pentru conceptul IMk.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În același timp, Nissan IMk Concept face un nou pas în direcția sistemelor autonome complete. Prototipul va fi echipat cu o mulțime de tehnologii care îl vor ajuta să se descurce în anumite situații de trafic fără intervenția șoferului.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?