Nissan Fuga Hybrid

Nissan Fuga Hybrid

Fabricantul auto japonez a facut publice detaliile noii versiuni hibrid a luxosului sedan Nissan Fuga Hybrid ce urmeaza sa ajunga la dealerii din Japonia incepand cu 2 noiembrie 2010.

Nissan Fuga Hybrid este propulsat de un sistem hibrid compus dintr-un motor V6 de 3.5 litri VQ35HR ce dezvolta 306 cai putere si un cuplu de 350 Nm si un motor electric conectat la un set de baterii litiu-ion. Puterea este trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze in 7 trepte cu sistem Intelligent Dual Clutch ce elimina traditionalul convertor de cuplu. Atunci cand ruleaza in mod pur electric, Nissan Fuga Hybrid poate atinge viteza maxima de 100 km/h.

Din punct de vedere al eficientei, Nissan Fuga Hybrid se asteapta sa aiba un consum de 5.2 litri la 100 km, iar lista de tehnoligii oferite standard include sistemele Intelligent Control Assist, Intelligent Cruise Control, Forward Collision Warning, Intelligent Brake Assist si centuri de siguranta Emergency Brake Operated Pre-crash Front Seat Belts, Lane Departure Prevention si Warning and Vehicle Dynamic Control.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru piata auto din Japonia, pretul noului Nissan Fuga Hybrid porneste de la 5,77 milioane Yen (aprox 72,000 USD) si ajunge pana la 6.3 milioane (78,000 USD) pentru versiunea de top.

| de | Sursa: Nissan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?