Nissan GT-R Nismo vine cu un look agresiv si cu 600 CP sub capota

Nissan GT-R Nismo vine cu un look agresiv si cu 600 CP sub capota

Nissan a prezentat astazi noul GT-R Nismo. Sub capota acestuia regasim acelasi motor V6 twin-turbo de 3.8 litri care a fost modificat sa dezvolte 600 de cai putere, cu 50 de cai mai mult decat versiunea de serie, si 650 Nm.

Noua valoare a fost obtinuta multumita evacuarii noi, a admisiei revizuite si a turbocompresoarelor preluate de pe versiunea de competitie GT3.

La nivel estetic, vedem un set d ejante de 20 de inch incaltate cu pnuri Dunlop ce masoara 255/40RF-20. Mai mult decat atat, viitorul GT-R Nismo va putea fi echipat cu pachetul Track. Acesta vine cu o serie de elemente de caroserie din fibra de carbon, cu un sasiu imbunatatit si cu suspensii modificate.

Noul Nissan GT-R Nismo vine cu un pachet aerodinamic alactuit dintr-un spoiler frontal nou, dintr-un difuzor de aer modificat si din praguri laterale noi. Conform oficialilor niponi, noul GT-R Nismo va putea fi comandat in patru culori de caroserie: Brilliant White Pearl, Meteor Flake Pearl Black, Ultimate Metallic Silver si Vibrant Red.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Confom oficialilor Nissan, viitorul GT-R Nismo echipat cu pachetul Track costa 200.000 de dolari, echivalentul a 148.000 de euro. Nissan a declarat ca livrarile pentru noul GT-R Nismo vor debuta in luna februarie in Japonia, urmand ca dupa cateva luni, acesta sa fie disponibil in SUA si Europa.

| de | Sursa: Nissan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?