Nissan GT-R superior modelului Porsche 911

Nissan GT-R superior modelului Porsche 911

CAP Monitor este o organizatie independenta din Marea Britanie, care evalueaza cat de mult se vor devaloriza automobilele marilor producatori auto dupa o perioada de 12 luni de functionare sau dupa parcurgerea unei distante de 10.000 mile.

Cele mai recente rapoarte publicate de cei de la CAP Monitor privesc modele Nissan GT-R si Porsche 911 Carrera. Punand cele doua automodile in paralel, modelul Nissan GT-R 2009 isi pastreaza 94% din valoarea pretului initial, pe cand modelul Porsche 911 Carrera isi pastreaza doar 64% din valoarea pretului sau initial. In urma acestor rapoarte, noul Nissan GT-R 2009 este superior atat modelului Porsche, cat si altor modele ale concurentei, precum modelele Audi, care se afla pe locul 2, cu un pret devalorizat la 73% si modelele BMW de pe locul 3, cu o valoare a pretului scazuta cu pana la 40%, in primul an de functionare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Avand in vedere concurenta dintre cele doua modele Nissan si Porsche, care a inceput la Nurburgring in 2008, nu ne ramane altceva de facut decat sa asteptam reactia producatorului auto german, la aceste rapoarte publicate de cei de la CAP Monitor.

| de | Sursa: www.4wheelsnews.com

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?