Nissan Juke Nismo RS va debuta la Los Angeles

Nissan Juke Nismo RS va debuta la Los Angeles

Salonul Auto de la Los Angeles isi va deschide portile la finalul lunii noiembrie. Conform paginii oficiale a organizatorului, in cadrul acestuia vor debuta 22 de modele si concepte in premiera mondiala. Nissan va fi unul dintre expozantii de top, iar printre noutatile anuntate de niponi amintim Juke Nismo RS.

Asa cum probabil ati intuit, vorbim despre o versiune extrema a lui Juke Nismo. Conform zvonurilor aparute in presa de specialitate, modelul ce va debuta la Los Angeles va sosi cu acelasi motor cu patru cilindri de 1.6 litri capabil sa ofere 230 de cai putere si 298 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Acesta va fi disponibil fie in versiunea cu tractiune fata si transmisie manuala, fie alaturi de tractiunea integrala si transmisia CVT. Alaturi de noul Nissan Juke Nismo RS, producatorul nipon va mai expune o alta premiera Nismo. Vorbim despre un concept al diviziei sport, al carui nume nu este inca stiut.

| de | Sursa: LA Auto Show

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?