Nissan Qashqai facelift a fost expus in Geneva

Nissan Qashqai facelift a fost expus in Geneva

Nissan a expus versiunea facelift a lui Qashqai in cadrul Salonului Auto de la Geneva. SUV-ul nipon are parte de modificari exterioare, de imbunatatiri la interior (aparitia nivelului de echipare Tekna+) si de ceva sisteme noi de asistare si siguranta.

Îmbunătățirile exterioar includ o parte frontală complet revizuită, care aduce pe Qashqai cea mai recentă grilă „V-motion” Nissan. Bara de protecție și capota au un design nou, cu clustere luminoase revizuite și o mai mare diferențiere de stil între lămpile cu halogen și lămpile cu LED-uri. Se regăseşte şi o versiune nouă a semnăturii proprii a mărcii pentru luminile de zi sub formă de „bumerang”. Blocurile optice reproiectate contribuie la atractivitatea noului Qashqai, în timp ce adăugarea iluminării frontale adaptive sporeşte siguranța pe timp de noapte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De la lansarea sa din 2007, Qashqai a fost în centrul dorinței Nissan de a democratiza tehnologia Intelligent Driving, sporind încrederea şi controlul şoferilor. Intelligent Emergency Braking (Sistemul inteligent de frânare de urgență) este actualizat cu Pedestrian Recognition (Detectare pietoni). Rear Cross Traffic Alert (Avertizare trafic spate), care reduce riscul de impact la viteză redusă, în cazul deplasării cu spatele dintr-un loc de parcare, este pentru prima dată disponibil pe Qashqai. Autoturismul este dotat în continuare cu Traffic Sign Recognition (Recunoașterea indicatoarelor rutiere), Driver Attention Alert (Alertă atenție şofer), Intelligent Park Assist (Asistență inteligentă la parcare), Intelligent Around View Monitor (Monitor cu vedere 360°), Blind Spot Warning (Avertizare unghi mort) și Lane Departure Warning (Avertizare depăşire bandă).

| de | Sursa: Nissan

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?