Noua generatie Audi A6 este aici. Iata cele mai importante noutati

Noua generatie Audi A6 este aici. Iata cele mai importante noutati

Prin noul A6, Audi prezintă a opta generație a sedanului de succes. Modelul high-tech, dar totodată și elegant, aduce numeroase inovații în segmenul său și e mai versatil ca niciodată. Alături de modelele A8 și A7 Sportback, A6 este unul dintre distinșii ambasadori ai noului limbaj de design Audi.

Cu suprafețe întinse, muchii clare și linii puternice, acesta integrează eleganță sportivă, tehnologii de ultimă generație și calitate premium. Interiorul său se concentrează pe sistemul de operare complet digital, un trendsetter în segmentul său. Sistemul MMI touch response cu feedback tactil și acustic oferă un mod de operare rapid, intuitiv. Conectivitatea extinsă și soluțiile de asistență oferă și mai multă siguranță și confort. Printre sistemele de asistență pentru șofer se numără tehnologiile parking pilot, garage pilot și adaptive driving assistant.

Pe șosea, Audi A6 este rapid ca o mașină sport și agil ca un model compact. Noul sistem dinamic de virare all-wheel drive joacă un rol important pentru acest comportament al sedanului. Combină răspunsul direct, sportiv cu stabilitatea superioară în timp ce reduce cercul complet de întoarcere cu până la 1,1 metri.

Pentru lansarea din Europa, Audi oferă noul A6 cu două puternice variante de motorizare - 3.0 TFSI cu 250 kW (340 CP) (consum carburant mixt în l/100 km: 7.1, emisii Co2 mixt în g/km: 161) și o variantă 3.0 TDI cu 210 kW (286 CP) (consum carburant în l/100 km: 5.8, emisii CO2 mixt în g/km: 150).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Toate motoarele sunt echipate cu un sistem standard mild-hybrid pentru un plus de confort și eficiență. Noul A6 va fi produs la fabrica Neckarsulm și va fi lansat pe piața din Germania cu un pachet extins de echipamente în iunie 2018.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?