Noua generatie BMW X6 - Poze si detalii oficiale

Noua generatie BMW X6 - Poze si detalii oficiale

BMW a publicat astazi primele imagini si detalii oficiale cu cea de-a doua generatie a lui X6. SAV-ul german imparte platforma cu a treia generatie a lui X5 si dispune de un aspect mult mai elegant si rafinat. Ca si pana acum, BMW X6 impresioneaza isi pastreaza aceleasi caracteristici ale design-ului cu care a impresionat in momentul aparitiei.

La nivel estetic, noua generatie a lui BMW X6 vine cu parte frontala mult mai agresiva si mai sportiva, comparativ cu actuala versiune. Aripile laterale au fost usor umflate pentru acelasi look sportiv, in timp ce partea posterioara vine cu acea evolutie mult asteptata de toti.

Forma ciudata a hayonului a disparut, iar locul sau a fost luat de un capac al portbagajului inspirat de modelele Gran Turismo si Gran Coupe. Stopurile vin si ele cu un aspect diferit, in timp ce ornamentele mtalice care incadreaza noul difuzor de aer completeaza look-ul sportiv.

La interior, noua generatie a lui BMW X6 vine cu aceleasi elemente pe care le putem regasi in orice model al bavarezilor. Ceasurile de bord au acum un afisaj digital, iar comenzile au fost simplificate.

Sub capota, noua generatie a lui BMW X6 va sosi cu trei motorizari, dintre care doua vor fi diesel si una pe benzina. Va exista si o versiune M50d capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 5.2 secunde, in timp ce diesel-ul 30d va accelera in 6.7 secunde. Unitatea V8 TwinPower Turbo pe benzina vine cu un timp 0 - 100 km/h in 4.8 secune.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorul pe benzina dezvolta 450 de cai si 650 Nm, in timp ce unitatea disponibila pe versiunea 30d se lauda cu 258 de cai si 560 Nm. BMW X6 M50d se lauda cu 381 de si 740 de Nm. Conform oficialilor bavarezi, in primavara lui 2015, vom vedea si versiunile sDrive35i, xDrive35i si xDrive40d.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?