Noua generatie Land Rover Defender este aici

Noua generatie Land Rover Defender este aici

Au trecut trei ani de la fabricarea ultimului exemplar Defender, iar acum, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Land Rover a prezentat noua generație a modelului de off-road. Cu o arhitectură nouă care integrează până la 95% aluminiu, noul Defender promite să ofere performanțe de top atât în afara șoselelor, cât și pe drumurile asfaltate.

La fel ca până acum, Defender va fi disponibil în mai multe versiuni de ampatament. Prima se numește Defender 110, iar cea de-a doua Defender 90. Versiunea mai generoasă va putea fi configurat în versiuni cu 5, 6 sau 5+2 locuri, în timp ce Defender 90 va putea acomoda până la 6 ocupanți.

Pentru început, gama de motorizări va include două motoare pe benzină, unul de 2.0 litri și 300 de cai și unul de 3.0 litri și 400 CP cu sistem mild-hybrid. Motoarele diesel au 2.0 litri și ofer 200 sau 240 CP. Anul viitor, britanicii vor lansa și o variantă PHEV.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Garda la sol a noului Defender este de 291 de mm, iar pentru reușite în off-road, britanicii au montat și sistemul Terrain Response.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?