Noul Audi A1 Sportback poate fi comandat si in Romania. Preturile pornesc de la 20.290 de euro

Noul Audi A1 Sportback poate fi comandat si in Romania. Preturile pornesc de la 20.290 de euro

Cea de-a doua generație Audi A1 Sportback poate fi comandată și în România, iar conform producătorului, cea mai accesibilă variantă este disponibilă începând cu suma de 20.290 de euro cu TVA.

Noul Audi A1 Sportback are un design cu linii masculine și sportive. Partea din față este dominată de grila Singleframe largă, poziționată la nivel jos, alături de prizele de aer laterale.

A1 Sportback este mai lung cu 56 de milimetri, acum mașina măsurând 4,03 metri. Lățimea de 1,74 metri a rămas aproape aceeași, iar înălțimea noii generații este de 1,41 metri. Volumul portbagajului a crescut cu 65 de litri: 335 de litri, iar cu bancheta spate rabatată ajunge la 1,090 de litri.

Platforma folosită asigură o manevrare agilă și o experiență sportivă de conducere. Față de suspensia standard, există opțional și o variantă de suspensie sport, mai rigidă. Pachetele dinamice, adaptate individual pentru fiecare tip de motorizare, cuprind dotări care contribuie și mai mult la sportivitatea modelului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Audi A1 poate fi comandat doar cu motoare pe benzină, cu puteri care variază de la 95 de cai până la 200 de cai. Toate propulsoarele beneficiază de supraalimentare cu turbină, injecție directă și de filtru de particule. Consumul combinat de combustibil al acestui model variază între 4,6 și 6 litri/100 kilometri, iar emisiile combinate de dioxid de carbon sunt între 104 și 137 grame/kilometru.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?