Noul Audi A6 Avant a fost prezentat oficial

Noul Audi A6 Avant a fost prezentat oficial

Audi a prezentat noua generație A6 Avant. Așa cum era de așteptat, modelul constructorului din Ingolstadt preia toate elementele de design, tehnologiile și motorizările de pe sedan, în timp ce partea posterioară se înscrie perfect în tiparul unui break.

Noul Audi A6 Avant are 4,94 metri lungime, 1,89 metri lățime și 1,47 metri înălțime. Interiorul său este chiar mai mare decât modelul anterior. Acesta bate competiția cu spațiul din față și din spate pentru coate, precum și cu spațiul pentru picioare la scaunele din spate.

În ciuda liniilor sportive, noul A6 Avant păstrează spațiozitatea portbagajului predecesorului său. Portbagajul are o lățime de încărcare de 1.050 milimetri și o capacitate de 565 litri în configurația de bază, crescând la 1.680 de litri, cu spătarele îndoite. Hayonul și ușa portbagajului se deschid electric în mod standard; o comandă opțională pe senzori este disponibilă pentru hayon. Scaunele din spate pot fi pliate 40:20:40 ca standard. Funcția de declanșare electrică este disponibilă pentru cârligul opțional de remorcare.

Portbagajul este echipat cu un sistem de șine testat ca standard. Clienții pot poziționa în mod individual patru puncte de fixare variabile pentru a securiza obiectele. A6 Avant include, de asemenea, o curea de tensionare, o plasă și două cârlige. Kitul opțional de fixare a încărcăturii cu bara telescopică și curea permit secționarea individuală a portbagajului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Gama de motorizări include un 3.0 TFSI de 340 de cai putere și 500 Nm și un 3.0 TDI de 286 de cai putere și 620 Nm. Pe viitor, vom vedea un 2.0 TDI de 204 cai și 400 Nm și un alt 3.0 TDI de 231 de cai și 500 Nm. Motorizările V6 diesel au o cutie Tiptronic cu 8 trepte, în timp ce restul unităților vin cu o cutie S Tronic cu 7 rapoarte.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?