Noul Audi RS6 Avant are 600 de cai putere si face suta in 3.6 secunde

Noul Audi RS6 Avant are 600 de cai putere si face suta in 3.6 secunde

Audi a prezentat primele imagini si detalii cu noua generație RS6 Avant. Break-ul de performanță dezvoltat de constructorul german este echipat cu un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 600 de cai putere și 800 Nm.

Pentruun plus de eficiență și pentru un consum redus de carburant, Audi vine cu un sistem mild hybrid, dar și cu o tehnologie pentru dezactivarea cilindrilor în sarcini reduse.

Conform Audi, noul RS6 Avant are nevoie de 3.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, în timp ce repriza 0-200 km/h se desfășoară în 12 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h, însă Audi vine cu o serie de pachete de performanță care cresc viteza maximă până la 305 km/h

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Motorul pe benzină este gestionat de o cutie cu opt rapoarte și de un sistem de tracțiune integrală quattro. Livrările noii generații Audi RS6 Avant vor începe în prima parte a anului viitor.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?