Noul Auris primeste primul pachet de tuning

Noul Auris primeste primul pachet de tuning

Au trecut doar doua zile de cand noua generatie a lui Toyota Auris a fost prezentata, iar tunerii de casa de la TRD au si dat nastere unui pachet de caroserie.

Kit-ul pregatit de niponi poarta denumirea de Modellista si face din hatchback-ul compact un model mult mai agresiv si mai sportiv. Pentru moment, Modellista este disponibil doar pe piata din Japonia, insa, ulterior, acesta ar putea poposi si in alte zone ale globului.

In prima faza, vedem un Auris ce are parte de un spoiler nou, de praguri laterale restilizate si de un set de jante din aliaj. De asemenea, tunerul nipon ofera un deflector de aer nou ce ascunde o evacuare sport. Conform datelor de pe pliantul scanat de cehii de la Autoforum, Auris Modellista va fi oferit alaturi de motorul de 1.8 litri. In plus, exista o serie de informatii conform carora, multumita noii evacuari, modelul nipon va beneficia de 2 CP in plus.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, o data cu primul pachet de tuning va prezentam si cateva fotografii noi cu proaspatul Auris. Noua generatie a lui Toyota Auris va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris de la finele lunii septembrie, iar comercializarea sa va incepe in prima parte a lui 2013.

| de | Sursa: TRD

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?