Noul BMW M5 a intrat pe linia de asamblare

Noul BMW M5 a intrat pe linia de asamblare

BMW a anuntat ca noua generatie M5 a intrat pe linia de asamblare a uzinei Dingolfing. Modelul va fi livrat catre clienti in prima parte a anului viitor.

BMW M5 are sub capota acelasi V8 de 4.4 litri biturbo, doar ca de aceasta data produce 600 de cai putere si 750 Nm. De managementul motorului se ocupa o cutie automata cu 8 trepte si un sistem de tractiune integrala M xDrive. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se petrece in 3.4 secunde, cea de la 0 la 200 km/h are loc in 11.1 secunde, iar viteza maxima e limitata la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Prin introducerea sistemului de tractiune integrala, BMW a facut din M5 un model gata pentru orice tip de incercari. Clientii vor avea la dispozitie cinci moduri diferite de rulare. Primul mod implica 4x4 si modulul DSC activ. Al doilea se numeste MDM (M Dynamic Mode) si pune ceva mai mult cuplu pe puntea spate, iar prin deconectarea completa a pachetului DSC mai apar trei moduri de rulare: 4WD, 4WD Sport si 2WD.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?