Noul BMW Seria 3 primeste botezul Iadului Verde

Noul BMW Seria 3 primeste botezul Iadului Verde

Pentru pregătirea producţiei de serie, a şaptea generaţie a sedanului sport BMW de succes a fost supusă testelor şi reglajelor dinamice pe legendara buclă Nordschleife a circuitului Nürburgring. Modelul va fi prezentat în premieră în acest an şi va debuta pe piaţă la începutul lui 2019.

Conceptul de bază al modelului cu patru uşi arată cât de mult procesul de dezvoltare pentru noul BMW Seria 3 Sedan este orientat spre o atitudine sportivă îmbunătăţită. Centrul de greutate este coborât cu aproximativ 10 milimetri faţă de modelul anterior, distribuţia sarcinii pe punţi este echilibrată în raportul optim 50:50, iar masa totală este mai mică cu până la 55 de kilograme. Totodată, nivelurile de rigiditate ale structurii caroseriei şi ale prinderilor suspensiei - atât de importante pentru reglajul direcţiei şi acustica rulării - au fost îmbunătăţite semnificativ. Agilitatea şi precizia direcţiei automobilului beneficiază de ecartamentele mult extinse, în timp ce nivelurile de înclinare a roţilor oferă potenţial suplimentar pentru dinamica transversală maximă.

În ceea ce priveşte portofoliul de motorizări, o caracteristică foarte atractivă este motorul pe benzină, cu patru cilindri, ce a fost complet revizuit. Este cel mai puternic motor cu patru cilindri ce a fost disponibil vreodată la un model BMW de serie. Cu toate acestea, datele de consum sunt mai mici cu aproape 5% faţă de cele ale predecesorului său: un factor care contribuie la acest aspect este transmisia Steptronic cu opt trepte ce a fost dezvoltată suplimentar. Mai mult, un filtru de particule optimizează emisiile noului motor, ceea ce îi permite să îndeplinească standardul Euro 6d-TEMP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nu numai caroseria este mai uşoară şi mai rigidă ca design decât cea a modelului predecesor: acelaşi lucru este valabil şi pentru punţile faţă şi spate ale noului BMW Seria 3 Sedan. Rezultatul este o orientare specifică a cineticii şi a elastocineticii punţilor către proprietăţi sportive superioare. Particularitatea principală în ceea ce priveşte dezvoltarea suspensiei noului BMW Seria 3 Sedan este sistemul de amortizare inovator. În premieră pentru BMW, noul model vine cu amortizoare cu răspuns variabil în funcţie de cursă.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?