Noul BMW Seria 5 2011 poze si detalii

Noul BMW Seria 5 2011 poze si detalii

Pozele si detaliile oficiale cu noul sedanul din 2011 BMW Seria 5 au fost facute publice azi de catre fabricantul auto din Bavaria. Aceasta este cea de a 6-a generatie de BMW Seria 5 si dupa cum declara fabricantul, combina eleganta, sportivitatea si confortul ridicand standardul clasei din care face parte.

Noul BMW Seria 5 va fi oferit cu o gama larga de motorizari care include motorul cu 8 cilindi, 3 motoare pe benzina in 6 cilindri, doua motoare diesel in 6 cilindri si un motor turbo-diesel in 4 cilindri.

Cel mai puternic este bineinteles motorul de 8 cilindri care va propulsa versiunea de varf al noului modelului din 2011 BMW Seria 5 550i, care va dispune de 405 cai putere (300 kw) multumita sistemelor BMW TwinPower Turbo Technology si High Precision Injection.

Cat despre cea mai eficienta versiune, BMW Seria 5 520d din 2011 este propulsat de un motor comon-rail de 2.0 litri in 4 cilindri cu injectie directa care va genera 184 cai putere (135 HP) cu o autonomie de 5 litri la 100 km. Acest model vine cu sistem Auto Start Stop si face parte din categoria Euro 5 datorita emisiilor joase de CO2 de doar 132 g/km .

Noul BMW Seria 5 va veni dotat cu tehnologii de ultima ora, printre care amintim cateva din sistemele de asistenta a soferului cum ar fi Surround View, collision warning, un nou dispozitiv de limitare a vitezei, Lane Change and Lane Departure Warning, Head-Up Display si sistemul BMW Night Vision capabil sa detecteze individual fiecare persoana.

Pretul pentru noul BMW Seria 5 din 2011 urmeaza a fi anuntat, iar punerea luxosului sedan in vanzare este programata pentru luna martie 2010.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. UPDATE: pretul pentru BMW Seria 5 a fost anuntat pentru piata auto din SUA

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?