Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – autonomie electrica de pana la 80 km si un plus de performante

Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – autonomie electrica de pana la 80 km si un plus de performante

Portofoliul de motorizări pentru noul BMW X5 va fi extins pe parcursul anului 2019 prin adăugarea unui sistem plug-in hybrid. Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance combină un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive.

Progresul consistent în domeniul propulsie plug-in hybrid a produs o putere a sistemului care acum este de 290 kW/394 hp şi o îmbunătăţire importantă în ceea ce priveşte autonomie electrică şi o reducere semnificativă a consumului de combustibil şi a emisiilor CO2 în comparaţie cu modelul anterior.

Automobilul sprintează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde - cu peste o secundă mai puţin decât modelul precedent. Viteza maximă când se rulează în regim electric a crescut de la 120 la 140 km/h. Autonomia electrică este acum de aproximativ 80 de kilometri, de aproape trei ori faţă de predecesorul său. Consumul combinat mixt al noului BMW X5 xDrive45e iPerformance a coborât la 2,1 l/100 km, în timp ce nivelul emisiilor CO2 este acum de 49 g/km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance este echipat standard cu suspensie pneumatică pe ambele punţi şi amortizoare gestionate electronic. Opţional este disponibil sistemul de direcţie activă integrală.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?