Noul Duster a atins borna de 500.000 de unitati produse la Mioveni

Sectiuni Relevante

Noul Duster a atins borna de 500.000 de unitati produse la Mioveni

La sfârșitul lunii noiembrie, Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a sărbătorit ieșirea din linia de Montaj a modelului Duster cu nr. 500 000 (4x4, Prestige, 1.3 TCE 150 CP, rouge fusion). E vorba de a doua generație a unui model iconic pentru România și Groupe Renault, lansat în urmă cu 2 ani, la Salonul Auto de la Frankfurt. Beneficiarul acestui model emblematic este un client din Franța.

Zilnic, la Uzina Vehicule se produc 1 400 de mașini, din care 1 050 sunt modele Duster.

Prima generație Duster a intrat în fabricație în anul 2010, iar de atunci, peste 1,7 milioane au fost produse în România, la Mioveni. Principalele piețe de export sunt Franța, Italia și Spania, gama Dacia fiind comercializată în 44 de țări.

„Succesul, în orice domeniu, se bazează pe oameni competenți, serioși și responsabili. Așa este și la Dacia. Duster este un model emblematic din gama Dacia produsă la Mioveni la care contribuie toate echipele Groupe Renault România cărora le mulțumesc. Trebuie să continuăm să fim solidari, responsabili și riguroși pentru a ne menține competitivi. Să fabricăm vehicule atractive, de calitate, competitive și apreciate de clienții noștri. Pentru viitorul pe care îl construim astăzi, în una dintre cele mai importante uzine ale Alianței Renault Nissan Mitsubishi”, a declarat Miguel Oliver-Boquera, director executiv al Uzinei Vehicule Dacia.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Duster este cel mai vândut SUV pe piața din România și al doilea cel mai vândut model pe piața autohtonă, după Logan. A fost desemnat « Mașina Anului 2018 în România », iar celebra publicație britanică The Sun i-a acordat titlul "Value Car of the Year” în cadrul unei gale tradiționale.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?