Noul Ford Puma poate fi comandat in Romania de la 16.500 de euro, pret promotional

Noul Ford Puma poate fi comandat in Romania de la 16.500 de euro, pret promotional

Ford România anunță astăzi lista oficială de prețuri pentru noul Ford Puma produs la fabrica din Craiova.

Ford Puma este disponibil în acest moment în 3 variante de echipare: Titanium, Titanium X și ST-Line X. Începând cu februarie 2020 va fi disponibilă și varianta de echipare ST-Line.

În ceea ce privește motorizarea, pentru variantele de echipare mai sus menționate, clienții Ford Puma pot alege dintr-o gamă avansată de motoare pe benzină Ford EcoBoost de 1.0 litru, produse tot la uzina Ford de la Craiova, iar din luna mai a anului viitor, se poate opta și pentru versiunea diesel de 1.5 l EcoBlue.

Astfel, Ford Puma cu motorul pe benzină de 125 de cai putere si transmisie manuală pleacă de la 20.250 de euro. Versiunea cu sistem mild-hybrid este mai scumpă cu 500 de euro, în timp ce varianta de 155 de cai putere a aceluiași motor va fi mai scumpă cu 1.500 de euro față de varianta de bază. Dieselul pornește de la 22.750 de euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În acest moment, Ford oferă un preț promoțional de lansare pentru versiunea de bază Puma de 16.500 de euro.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?