Noul Ford Ranger - poze si detalii oficiale

Noul Ford Ranger -  poze si detalii oficiale

Ford a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul pick-up Ford Ranger. Pick-up-ul va debuta pe piața din Europa începând cu mijlocul anului 2019, și promite să ofere mai multă putere, mai multă eficiență, un nivel mai ridicat de rafinament și tehnologii avansate de asistență a șoferului.

Disponibil în versiunile de caroserie Regular Cab, Super Cab și Double Cab, noul Ranger oferă un sistem 4x4 în echiparea de bază și le pune la dispoziția șoferilor care-și doresc mai multă tehnologie noi sisteme care îmbunătățesc conectivitatea și confortul, implicit pachetul de infotainment Ford SYNC 3 și modemul on-board FordPass Connect.

Noul Ford Ranger va putea fi echipat doar cu un singur motor diesel de 2.0 litri EcoBlue, în trei variante de putere: 130 CP și 340 Nm, 170 CP și 420 Nm, și 213 CP și 500 Nm. În plus față de cutia manuală cu șase trepte cu timonerie precisă, versiunile de 170 și 213 CP sunt disponibile cu o nouă transmisie automată cu 10 rapoarte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ranger este primul vehicul din segment care oferă în echiparea standard Sistemul de asistență pre-coliziune cu depistarea pietonilor (Pre-collision Assist with Pedestrian Detection) și Limitatorul de viteză inteligent (Intelligent Speed Limiter). Sunt disponibile, de asemenea, Sistemul de asistență activă la parcare (Active Park Assist) și o gamă deja existentă de tehnologii avansate de asistență a șoferului care au rolul de a reduce stresul la volan și de a limita efectele unor nedorite coliziuni.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?