Noul Hyundai Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP

Sectiuni Relevante

Noul Hyundai Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP

Noul Santa Fe a obtinut calificativul maxim de cinci stele de la organizatia europeana independenta care evalueaza nivelul de siguranta oferit de autovehicule - Euro NCAP. Modelul a inregistrat rezultate remarcabile in cadrul celor patru categorii Euro NCAP, cele mai bune punctaje fiind acordate pentru protectia pasagerilor adulti, respectiv copii.

Tehnologiile de asistenta activa si rigiditatea caroseriei au contribuit la obtinerea acestei recunoasteri.

„Punctajul de cinci stele oferit de Euro NCAP reprezinta o dovada in plus ca Santa Fe indeplineste cele mai inalte standarde de calitate si siguranta“, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vicepresedinte Marketing si Produs al Hyundai Motor Europa.

Pentru a raspunde celor mai inalte standarde europene de siguranta, Santa Fe dispune de pachetul Hyundai SmartSense: asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni; asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA); asistenta pentru faza lunga (HBA); sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW); sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW); sistem de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW); sistem de monitorizare 360 de grade.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Sistemul de monitorizare a locurilor din spate detecteaza prezenta pasagerilor, alertand conducatorul auto la parasirea vehiculului. Sistemul de asistenta pentru iesirea in siguranta blocheaza temporar usile, in cazul apropierii unui vehicul din spate, pentru ca pasagerii sa coboare in siguranta.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?