Noul Jeep Compass poate fi comandat si in Romania. Lista de preturi

Sectiuni Relevante

Noul Jeep Compass poate fi comandat si in Romania. Lista de preturi

Jeep Compass a ajuns si in Romania, iar cea mai accesibila versiune pleaca de la 23.310 euro cu tot cu TVA. In acesti bani, clientii din Romania vor primi un motor pe benzina de 1.4 litri care produce 140 de cai putere cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte.

Trei nivele de echipare vor putea fi comandate pe piata locala: Sport, Longitude si Limited. Motorizarea pe benzina va fi oferita si in varianta de 170 de cai. Aceasta este cuplata doar la o cutie automata cu 9 trepte si la un sistem de tractiune integrala. Pretul pentru aceasta versiune (este disponibila doar pentru nivelul de echipare Limited) este de 33.421 de euro cu TVA.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul Jeep Compass va putea fi comandat si cu motoare diesel. Cel mai putin potent are 1.6 litri si 120 de cai, iar preturile pleaca de la 26.532 de euro cu TVA. Motorul de 2.0 litri poate fi comandat fie in varianta de 140 de cai, fie in cea de 170 de cai cu transmisie automata cu 9 trepte si tractiune integrala.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?