Noul Jeep Wrangler este disponibil in Romania de la 48.790 de euro

Noul Jeep Wrangler este disponibil in Romania de la 48.790 de euro

Creat pentru a domina cele mai solicitante trasee off-road, Jeep Wrangler este rezultatul a peste 75 de ani de experiență și inovare în dezvoltarea sistemelor 4x4. Jeep Wrangler este disponibil cu două astfel de sisteme - Command-Trac - prezent pe modelele Sport și Sahara și Rock-Trac - oferit standard pe versiunea Rubicon, cel mai capabil și robust model destinat condusului în off-road. Ambele sisteme dispun de noua cutie de transfer full-time Selec-Trac cu două rapoarte pentru o monitorizare și o gestionare permanentă a cuplului trimis către roțile din față și spate.

Noul propulsor diesel de 2,2 litri este mai eficient și dispune de un aranjament cu patru supape pe cilindru, două axe cu came și distribuție pe curea, sistem de injecție Common Rail de 2.000 de bari, injectoare tip solenoid și o turbină cu geometrie variabilă (VGT). Cuplat cu noua transmisie automată cu opt rapoarte, motorul diesel MultiJet II de 2,2 litri livrează 200 CP la 3.500 rpm și 450 Nm la 2.000 rpm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul motor turbo de 2 litri dezvoltă 272 CP la 5.250 rpm și 400 Nm la 3.000 rpm și dispune de tehnologie Stop-Start (ESS) și este cuplat cu o transmisie automată cu opt rapoarte. Mai mult, acest propulsor face parte din familia Global Medium Engine și oferă o construcție care include două axe cu came și un sistem răcit de recirculare a gazelor (C-EGR). Este pentru prima dată când o turbină twin-scroll și un sistem C-EGR sunt folosite împreună cu un sistem central de injecție, răcire independentă cu aer și clapetă de accelerație. Această combinație de tehnologii moderne permite performanțe superioare și în același timp reducerea consumului de combustibil. Noul motor de 2 litri va fi disponibil în Europa începând cu al patrulea trimestru al anului 2018.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?