Noul Mini Electric are autonomie de pana la 270 de kilometri

Noul Mini Electric are autonomie de pana la 270 de kilometri

Livrarea spontană a puterii motorului de 135 kW/184 CP, tracţiunea faţă sportivă susţinută şi noul sistem ARB (control continuu pentru limitarea patinării roţilor) oferă noului MINI Cooper SE o agilitate deosebită, în sitlul go-kart MINI.

Bateria litiu-ion cu o capacitate brută de 32,6 kWh permite o autonomie electrică de 235-270 de kilometri. Bateria de înaltă tensiune este amplasată în podea maşinii, asigurând că nu există nici un fel de limitări în ceea ce priveşte volumul portbagajului în comparaţie cu modelul MINI Hatch (3 uşi) cu propulsie convenţională.

Iată care sunt punctele principale de atracție ale noului Mini Cooper SE (denumirea comercială a primului Mini electric de serie).

Primul Mini electric este și primul primul automobil din segmentul premium al clasei mici cu propulsie pur electrică. Modelul britanic poate fi încărcat la o sursă casnică, la wallbox sau la staţiile de încărcare publice, încărcare rapidă cu curent continuu posibilă până la 50 kW.

Noul Mini Cooper SE accelerează de la 0 la 60 km/h în 3.9 secunde, iar de la 0 la 100 km/h are nevoie de 7.3 secunde. Designul clasic Mini a fost păstrat, însă apar elemente aerodinamice specifice modelelor electrice.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Recuperarea energiei va putea fi configurată pe nouă niveluri, iar în echiparea standard, clienții vor primi faruri LED, aer condiționat pe două zone, încălzire auxiliară și Connected Navigation.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?