Noul Nissan Leaf a fost prezentat si in Romania. Preturile pleaca de la 22.900 de euro cu Rabla Plus

Noul Nissan Leaf a fost prezentat si in Romania. Preturile pleaca de la 22.900 de euro cu Rabla Plus

Noul Nisasn Leaf , vehiculul 100% electric Nissan a fost prezentat în premieră presei din România, în cadrul unui eveniment desfășurat în București. Cea mai recentă generație a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Leaf va fi lansată în România în luna iunie a acestui an și va avea prețuri cuprinse între 22.900 și 27.900 Euro prin Rabla și Rabla Plus.

Cu o lungime totală de 4,49m, o lățime de 1,79m, o înălțime de 1,54m și un ampatament de 2,70m, noul Nissan LEAF prezintă de asemenea un profil elegant, un aspect dinamic, având un coeficient de aerodinamicitate (Cx) foarte bun de 0,28. Oricine este familiarizat cu design-ul Nissan va recunoaște blocurile optice caracteristice mărcii, în formă de bumerang, grila frontală "V-motion", în timp ce elementele albastre, cum ar fi grila față și bara spate, evidențiază caracterul 100% electric al modelului.

Noul Leaf este disponibil în 10 culori exterioare: alb Arctic Solid, roșu Solid Red, maro Bronze Metallic, gri Gun Metallic, gri Spring Cloud, gri Blade Silver, roșu Magnetic Red, alb Pearl White, negru Metallic Black și varianta bi-ton – caroserie alb Pearl White și plafon negru Metallic Black.

Noul sistem de propulsie electric al noului Nissan Leaf oferă puterea de 110 kW și cuplul de 320Nm, îmbunătățind accelerația la 7,9 secunde de la 0 la 100 km/h, poziționându-se astfel în partea superioară de performanță a segmentului C. Nissan Leaf are o autonomie de 378 km conform NEDC. În plus, noul Nissan Leaf este primul vehicul electric care a fost măsurat conform sistemului oficial WLTP, conform căruia clienții pot să conducă până la 415 km în traficul din oras, după o singură încărcare. Acest test reflectă mult mai exact situațiile reale de condus ceea ce înseamnă că șoferii se pot bucura de deplasări mai lungi, interconectate prin rețeaua europeană extinsă de încărcare rapidă CHAdeMO.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Încărcarea rapidă de la nivelul minim de alertă până la 80% la o stație de încărcare răpidă de 50 kW durează între 40 și 60 de minute, în timp ce cu un wallbox de 7kW încărcarea de la nivelul minim de alertă până la 100% durează 7,5 ore.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?