Noul Opel Crossland X: Rafinament pentru oras cu stilul unui SUV

Noul Opel Crossland X: Rafinament pentru oras cu stilul unui SUV

Agil și compact la exterior, foarte spațios și versatil în interior, în două culori la modă și un aspect modern de SUV: acesta este nou-nouțul Opel Crossland X. Acest crossover versatil de oraș (Crossover Utility Vehicle) este al doilea membru al familiei Opel X din segmentul B, unde se alătură celui mai bine vândut model, sportivul Mokka X.

Comparativ cu modelul Opel Mokka X, care este echipat opțional cu tracțiune integrală pentru incursiuni ocazionale pe teren accidentat, noul Opel Crossland X, cu aspectul său exterior agil, este predestinat pentru zonele urbane. Având o lungime de 4,21 metri, noul Crossland X este mai scurt cu 16 centimetri decât un Astra și în același timp mai înalt cu 10 centimetri.

Sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, sistemul de detectare a somnolenței șoferului cu trei niveluri, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, sistemul de recunoaştere a indicatoarelor rutiere și sistemul pentru monitorizarea unghiului mort sunt doar câteva exemple cu privire la pachetul tehnologic al lui Crossland X.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Din păcate, oficialii Opel nu au anunțat nimic cu privire la motorizări. Debutul oficial va avea loc la Geneva.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?