Noul Porsche 911 poate fi comandat si cu o cutie manuala

Noul Porsche 911 poate fi comandat si cu o cutie manuala

Noua generație Porsche 911 a fost prezentată în urmă cu un an. În momentul lansării, producătorul german a anunțat doar o motorizare (Carrera S/4S) disponibilă exclusiv cu o cutie automată PDK cu opt trepte.

Între timp, gama Porsche a primit o nouă versiune de bază 911 Carrera (foto), însă cutia manuală lipsește din oferta europeană.

Totuși, zilele trecute, Porsche a anunțat că publicul din SUA va putea comanda versiunile Carrera S, Carrera 4S, Carrera S Cabrio și Carrera 4S Cabrio cu o cutie manuală cu șapte trepte.

Transmisia va fi oferită fără costuri adiționale. Astfel, Porsche 911 Carrera S va putea accelera de la 0 la 96 km/h în aproximativ 4 secunde, valoare mai slabă comparativ cu cea a cutiei automate, și va avea o viteză maximă de 306 m/h (cu 2 km/h mai puțin față de varianta cu transmisie PDK).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Rămâne de văzut dacă și când va oferi Porsche o cutie manuală pentru publicul european.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?