Noul Porsche Cayman a debutat la Los Angeles

Noul Porsche Cayman a debutat la Los Angeles

Porsche a ales sa dezvaluie noua generatie a lui Cayman in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noul model din Stuttgart vine cu un design nou, cu un sasiu mai rigid, dar si cu o directie imbunatatita. Partea din spate a nolui Cayman este mai mica, iar eleronul subdimensionat pare ca se integreaza mai bine in peisajul creat de Porsche.

Porsche Cayman vine in compania motorului de 2.7 litri capabil sa produca acum 275. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.4 secunde, in timp ce viteza maxima se cifreaza la 266 km/h. Consumul mediu de carburant anuntat de producator se situeaza undeva intre 7.7 si 8.2 litri la 100 de kilometri, cu 15 procente mai putin comparativ cu vechea generatie.

Noul Cayman S vine cu acelasi motor de 3.4 litri ce dezvolta 325 CP. De aceasta data, repriza de la 0 la 100 km/h are loc in 4.7 secunde, in timp ce viteza maxima creste pana la 283 km/h. Ca si in cazul versiunii de baza consumul de carburant a scazut cu 15 procente si se situeaza intre 8.0 si 8.8 litri la 100 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi partea din spate a modelului pare mai mica, noul Cayman are acum o capacitatea de incarcare de 425 de litri.

| de | Sursa: Porsche

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?