Noul Range Rover a fost prezentat in Romania. Preturile pleaca de la 42.245 de euro

Noul Range Rover a fost prezentat in Romania. Preturile pleaca de la 42.245 de euro

Cea mai nouă variantă a modelului Range Rover Evoque a fost lansată oficial pe piața din România, după prezentarea în premieră mondială, care a avut loc la Londra la finalul anului trecut.

În ceea ce privește dimensiunile, noul Evoque nu promite modificări majore. Britanicii spun că noul SUV are doar 20 de mm în plus în dreptul ampatamentului, lucru care se traduce cu ceva mai mult spațiu în dreptul picioarelor pasagerilor din spate. De asemenea, volumul portbagajului a crescut până la 591 de litri și poate fi extins cu până la 1.383 de litri prin rabatarea banchetei.

La interior, clienții se vor delecta cu un ecran central de 10 inch, cu comenzi tactile pentru sistemul de climatizare și opțional, cu un instrumentar digitial de bord. În dreptul tehnologiilor menționăm a doua generație a sistemului Terrain Response, o oglindă retrovizoare capabilă să preia imaginile unei camere video amplasată în spate și un sistem de camere la 180 de grade care oferă o imagine clară sub partea frontală.

Gama de motorizări include motoare diesel și benzină de 2.0 litri din familia Ingenium. Varianta de bază este un 2.0 litri diesel de 150 de cai putere care va fi oferit fără tracțiune integrală și chiar și cu o cutie manuală. Opțional, clienții vor putea miza pe o transmisie automată cu 9 trepte și pe un sistem 4x4. În rest, toate motorizările vin cu transmisia automată cu 9 trepte și cu sistemul de tracțiune integrală. În plus, acestea vor avea și un sistem mild-hybrid la 48V care ajută, într-o mică măsură, propulsorul cu combustie internă.

Restul motoarelor disponibile sunt următoarele: 2.0 diesel 180 CP și 430 Nm, 2.0 diesel 240 CP și 500, 2.0 benzină 200 CP și 340 Nm, 2.0 benzină 250 CP și 365 Nm și 2.0 benzină 300 CP și 400 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru moment, Range Rover Evoque va fi disponibil, în România, începând cu luna martie 2019, iar preţul de pornire, pentru varianta cu transmisie automată şi tracţiune integrală, 2.0l fiesel, 150 CP, va fi de 42.245

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?