Noul Suzuki Grand Vitara

Noul Suzuki Grand Vitara

Versiunile in 3 si 5 usi Suzuki Grand Vitara au primit un nou look. Ambele versiuni au primit un exterior cu un design mai curat, iar roata de rezerva care era montata pe usa din spate a fost inlaturata.

Astfel. noul Suzuki Grand Vitara are un aspect mai urban, iar lungime totala a vehiculului a fost redusa cu aproximativ 200 mm. Fabrincatul auto a mentionat ca noua generatie Grand Vitara si-a pastrat capabilitatile off-road, venind echipata cu diferential blocabil si cutie de viteze cu modificare electronica a ratiilor de schimbare a vitezei la turatii mari si respectiv mici.

Din punct de vedere al propulsiei, motorul de 1.9 litri DDis ce echipeaza versiunea in 5 usi Suzuki Grand Vitara a fost imbunatatit pentru a fi in conformitate cu standardul Euro 5, ceea ce inseamna ca valoarea emisiilor de CO2 a fost redusa de la 185 g/km la 179 g/km, iar consumul de carburant a fost redus si el pana la 6.8 litri la 100 km.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Alte optiuni de motorizare ale noului Suzuki Grand Vitara includ motorul pe benzina de 2.4 litri pentru versiunea in 5 usi si motoarele pe benzina de 1.6 si 2.4 litri pentru versiunea in 3 usi.

| de | Sursa: Suzuki

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?