Noul Toyota Corolla - primele imagini preluate dintr-o brosura

Noul Toyota Corolla - primele imagini preluate dintr-o brosura

Desi in ultima vreme Toyota ne-a obisnuit cu o serie de modele care beneficiaza de un design agresiv si sportiv, s-ar parea ca viitorul Corolla sa ramana la liniile care l-au consacrat.

Publicatia spaniola NoticiasAutomotivas a reusit sa puna mana pe o serie de imagini cu viitorul Toyota Corolla aflate intr-o brosura de prezentare.

Desi nu stim inca de unde provin imaginile, acestea ne elucideaza in ceea ce priveste imaginea generala a viitorului Corolla. In partea frontala vedem cum niponii au fost putin mai indrazneti, dar fara sa recurga la artificii impresionante. Vazut din partea laterala, putem spune ca suntem intampinati de acelasi Corolla ca si pana acum, singura dilema fiind partea posterioara a viitorului model nipon.

Designerii japonezi nu au uitat nici de interior, care a devenit un pic mai spartan, lipsa anumitor comenzi si butoane facandu-ne sa concluzionam ca vorbim despre o versiune ceva mai simplificata a lui Auris.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza.

| de | Sursa: NoticiasAutomotivas

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?