Noul Volkswagen T-Cross poate fi comandat si in Romania

Noul Volkswagen T-Cross poate fi comandat si in Romania

Noul T-Cross, primul SUV de dimensiuni reduse din portofoliul Volkswagen, a fost arătat oficial la sfârșitul lunii octombrie, în paralel, în trei mari metropole din trei colțuri diferite ale lumii: Amsterdam, Shanghai și Sao Paolo. Începând cu luna decembrie 2018 modelul va fi expus în mall-ul Plaza România, în Concept Store-ul deținut aici de marca de origine germană.

Cu această ocazie se lansează și vânzările exclusiv online pentru acest model. Românii vor putea opta pentru ediția specială T-Cross First Edition, care cuprinde pachete de siguranță precum Blind Spot Plus și Rear Traffic Allert, sisteme de asistență precum Front Assist și Lane Assist dar și pachete de conectivitate cum ar fi CarNet Guide & Inform și App Connect.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Versiunea T-Cross First Edition poate fi comandată exclusiv online și va fi limitată la 100 de unități. Această versiune specială are un preț de 19.838 de euro cu TVA, iar pentru rezervare, clienții au de achitat un avans de 500 de euro. Debutul pe piața locală a noului T-Cross va avea loc în luna aprilie a anului viitor.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?