Noul Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010 - pret si detalii

Noul Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010 - pret si detalii

VW a lansat o editie speciala a modelului Tiguan denumita Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010, ce se deosebeste de modelul de baza printr-un look mai sportiv, folosindu-se materiale de o calitate superioara la interior cat si la exterior.

Clientii VW vor putea economisi peste 2,000 Euro daca vor comanda versiunea full-option a modelului Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010. Printre dotarile acestui model se numara farurile de ceata, faruri Bi-Xenon, difuzor de 25 de grade pe fata si spate pentru trasee off-road, aparatoare pentru roti si un set nou de jante din aliaj de 19 inch Savannah, clientii putand opta pentru una din cele 2 culori dispobibile pentru exterior.

La interior, Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010 a fost dotat cu scaune sport imbracate in tapiterie din piele moale cu aspect vintage, volan multifunctional imbracat in piele, un nou sistem audio si functie climatronic.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul pentru editia speciala Volkswagen Tiguan Track & Avenue 2010 porneste de la 38,225 Euro, si e disponibil in 4 variante de motorizari.

| de | Sursa: Volkswagen

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?