Noutatile Bentley din cadrul Salonului International Auto Bucuresti

Noutatile Bentley din cadrul Salonului International Auto Bucuresti

Automobilele de lux Bentley vor fi prezente la Salonul Internațional de Automobile București, aflat la prima ediție din ultimii 11 ani. Salonul auto se desfășoară în perioada 23 martie - 1 aprilie 2018, la Centrul Expozițional Romexpo. Limuzinele companiei britanice vor fi expuse în pavilionul B2, la standul 15.

Marca Bentley, importată în România de filiala locală a companiei de retail Porsche Inter Auto, va fi reprezentată la SIAB 2018 de noul Bentayga V8, cea mai puternică versiune de motorizare a SUV-ului de lux, lansată la nivel global la începutul acestui an, și de un Bentley Continental versiune Supersports.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Astfel, clienții pasionați de automobile de lux din România vor putea admira, în premieră, două dintre cele mai de succes modele ale companiei britanice și vor putea afla totul despre performanțele și dotările acestora direct de la reprezentanții echipei Bentley București.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?