Novitec Ferrari 599 GTO

Novitec Ferrari 599 GTO

Novitec Rosso vor impresiona pe toata lumea de la Salonul Auto de la Geneva din acest an, si spunem asta deoarece tunerul va prezenta inca un program de individualizare, cel de al treilea, pentru un model Ferrari, iar de data aceasta este vorba despre modelul 599 GTO.

Chiar daca Ferrari 599 GTO este o supermasina, cei de la Novitec Rosso au considerat ca acesta mai are nevoie de putere, astfel au adus o serie de modificari pentru cresterea performantelor. Lista acestor modificari include superchargere de performanta, un intercooler apa-aer cu circuit dedicat pentru apa, o admisie custom, filtre de aer si injectoare de performanta.

Aceste modificari ii permit noului Novitec Ferrari 599 GTO sa produca 888 cai putere (653 kw) la 8,400 rpm si un cuplu de 862 Nm la 6,600 rpm, spre deosebire de modelul standard ce dispune de 670 cai putere (493 kw) si un cuplu de 620 Nm. Puterea motorului este trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de viteze in 6 trepte de tip F1, astfel acceleratia de la 0 la 100 km se realizeaza in doar 3.2 secunde si in 9.1 secunde de la 0 la 200 km/h, iar noua viteza de top este de peste 340 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. De asemenea, Novitec Ferrari 599 GTO a primit un nou set de jante de 22 inch din aliaj usor imbracate in anvelope Pirelli PZero, stopuri si lampi de ceata spate fumurii, plus un sistem de ridicare al puntii fata cu 40 mm actionat prin apasarea unui buton.

| de | Sursa: NOVITEC ROSSO

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?