O CT Audi TT RS Roadster

O CT Audi TT RS Roadster

Urmatoarul program de tuning pentru modelul Audi TT RS Roadster se numeste Black and White Knight si este realizat de tunerul austriac Oberscheider Tuning, sau mai scurt O CT.

La exterior, O CT Audi TT RS Roadster arata aproape la fel ca si modelul de serie, mai putin noile jante de 20 inch din aliaj usor imbracate in anvelope de performanta, dar principala modificare a fost facuta sub capota unde noul O CT Audi TT RS Roadster dispune de o unitate ECU optimizata, un nou cooper pe aer, un sistem revizuit de management al motorului TFSI si un nou sistem de evacuare din otel inoxidabil.

Toate aceste modificari au adus un plus de 80 de cai putere si 120 Nm, astfel O CT Audi TT RS Roadster dispune in loc de 340 cai putere si un cuplu de 450 Nm de 420 cai putere si un cuplu de 570 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru a imbunatati stabilitatea vehiculului la viteze mari, O CT Audi TT RS Roadster a primit si o suspensie KW coilover.

| de | Sursa: Oberscheider Tuning

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?