O noua campanie dedicata modelului electric Mini Cooper SE. In modul Green pe circuitul de la Nurburgring

O noua campanie dedicata modelului electric Mini Cooper SE. In modul Green pe circuitul de la Nurburgring

Nordschleife Nürburgring, 20,8 kilometri de istorie a motorsportului, a fost botezată cândva "Green Hell" (Infernul Verde) de către triplul campion mondial de Formula 1 Jackie Stewart.

Iar legendarul circuit este poligonul potrivit pentru noul MINI Cooper SE. Testează calităţile excepţionale ale maşinii prin complexitatea, lungimea şi vremea foarte variată care se poate întâlni aici. Cu toate acestea, decât să spere pentru noi recorduri pe tur, primul automobil electric de la constructorul auto premium din Marea Britanie este în căutarea unor recorduri de o cu totul altă natură. Eficienţa maximă şi un nivel ridicat de sensibilitate a piciorului drept sunt necesare dacă noul MINI Cooper SE vrea să parcurgă "Infernul Verde" în modul Green fără ca frâna să fie folosită.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Noul MINI Cooper SE este primul model electrificat de la BMW Group în care conducătorul poate determina individual nivelul de generare şi efectul de decelerare asociat. În funcţie de modul ales, motorul electric furnizează mai multă sau mai puţină energie către bateria de înaltă tensiune imediat ce conducătorul ridică piciorul de pe acceleraţie. Efortul de frânare, asociat cu comutarea motorului electric în funcţia de generator, este prin urmare unul ridicat sau redus.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?