O noua era: Audi demareaza productia de motoare electrice in Ungaria

Sectiuni Relevante

O noua era: Audi demareaza productia de motoare electrice in Ungaria

Pentru Audi Ungaria începe acum o nouă eră. Marți a fost lansată oficial producția de motoare electrice la unitatea din Gyor. Compania a investit o sumă de două cifre de ordinul milioanelor pentru a construi și echipa unitatea de producție. În prezent, în această divizia nouă, lucrează circa 100 de persoane.

Pentru producția de motoare electrice, Audi Ungaria a instalat echipamentul și insulele inovatoare în doar un an. Departamentele de dezvoltare a motoarelor electrice și cel de planificare a producției au colaborat îndeaproape cu centrul tehnic de construire a prototipurilor/centrul tehnic de producție din Gyor, pentru a dezvolta expertiza necesară.

Capacitatea actuală de producție este de aproximativ 400 de motoare electrice pe zi și poate fi crescută treptat. În prezent, circa 100 de persoane lucrează în această divizie nouă, iar numărul lor urmează a fi crescut la peste 130, până la finele anului. Producția funcționează într-un singur schimb, dar, în curând, se va trece la un sistem în trei schimburi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În paralel cu divizia de producție, Audi Ungaria a instalat și trei bancuri de testare pentru motoare electrice în departamentul de dezvoltare a motoarelor, pentru operațiuni continue de testare și încărcare. Angajații au fost instruiți suplimentar la centrul tehnic pentru producție, pentru a deveni experți în domeniul motoarelor electrice.

| de | Sursa: audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?