Oficial: BMW M5 Concept 2012 - Poze si Video

Oficial: BMW M5 Concept 2012 - Poze si Video

Dupa ce un set de poze s-a scurs online, cei de la BMW nu au stat pe ganduri si au publicat un set de poze de inalta rezolutie si un videoclip cu noul BMW M5 Concept 2012 care urmeaza sa debuteze la Salonul Auto de la Shanghai 2011.

BMW M5 Concept 2012 reprezinta un preview al viitoarei generatii de sedanuri din clasa premium business care, asa cum am mentionat si in articolul precedent, va pastra aproximativ 99% din caracteristicile conceptului prezentat la Shanghai. Privind pozele de mai jos, credem ca interiorul noului M5 2012 nu este finalizat deoarece toate geamurile sunt fumurii, iar pozele prezinta doar exteriorul masinii.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Datele tehnice ale noului BMW M5 2012 au ramas nepublicate, dar motorul V8 twin-turbo oferit de fabricantul auto din Bavaria modelelor X5M si X6M pare a fi alegerea logica pentru propulsia noului M5, dar pe data de 19 aprilie vom afla cu siguranta acest lucru.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?