Oficial: Peugeot revine in Raliul Dakar

Oficial: Peugeot revine in Raliul Dakar

Acum cateva zile va anuntam ca Peugeot ar putea reveni in Raiul Dakar. Astazi, francezii vin si confirma aceasta veste incredibila. Dupa o absenta de 25 de ani, Peugeot se reintoarce in cea mai dificila competitie de rally-raid din lume.

Pentru ca totul sa fie complet, Peugeot a anuntat si echipa de piloti care va aborda Raliul Dakar 2015. Primul dintre piloti va fi Carlos Sainz, campionul de raliuri din 1990 si 1992, dar si castigator in Raliul Dakar 2010.

"Nivelul de competitie de astazi din Dakar este foarte ridicat si este un eveniment pe care nu este usor sa-l castigi. Nu vom avea prea mult timp inainte de prima noastra participare, dar ma simt increzator, intrucat echipa este extrem de motivata si va munci din greu pentru a incerca sa castigam", a declarat pilotul spaniol.

Coechipierul lui Sainz va fi Cyril Despres, unul dintre veteranii Raliului Dakar la clasa moto. Acesta a obtinut pana in prezent cinci vitorii in competitia acerba de rally-raid. Acesta adimite ca trecerea de la clasa moto la automobile va fi una destul de grea, insa nu va rata o astfel de oprotunitate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cei doi piloti cu staif vor concura in Raliul Dakar 2015 alaturi de Peugeto 2008 DKR. Pentru inceput, producatorul francez a publicat o singura imagine teaser cu acest model, urmand ca pe viitor sa primim si detaliile tehnice, dar si o galerie foto completa.

| de | Sursa: Peugeot

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?