Opel a anuntat premierele pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Sectiuni Relevante

Opel a anuntat premierele pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Cu un nou crez al mărcii: „Viitorul aparține tuturor”, Opel a fuzionat recent cu PSA pentru a crea un adevărat campion european. Vizitatorii celei de a 67-a ediții a Salonului Auto Internațional de la Frankfurt din 14-24 septembrie vor putea vedea personal ce înseamnă.

În fruntea noutăților Opel este noul Grandland X, dezvoltat de Opel împreună cu PSA. Cu silueta dinamică, tehnologii de vârf, calitățile tipice unui SUV și spațiul generos pentru până la cinci persoane și bagajul acestora, va fi un concurent puternic în segmentul SUV aflat în creștere vertiginoasă. Premiera mondială cu numărul 2, noul Insignia GSi cu un șasiu extrem de abil și numărul 3, noul Insignia Country Tourer, vor trezi, la rândul lor, interesul.

În timp ce Insignia GSi este un autovehicul sport veritabil destinat cunoscătorilor, Country Tourer se adresează fanilor Insignia care doresc un station wagon practic și elegant, cu alură off-road. Ambele prezintă sistemul inteligent de tracțiune integrală cu vectorizarea cuplului, unic în acest segment. Iar individualiștii care se regăsesc printre cunoscătorii Opel vor fi încântați să afle că va fi lansat și programul de personalizare Opel Exclusive.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult, Opel va lansa noi versiuni ale autovehicului utilitar Vivaro, incluzând Vivaro Tourer. Acestea sunt ideale pentru transportul de persoane datorită versatilității și confortului. De exemplu, Vivaro Tourer cu banchetă rotativă sau scaune individuale pivotante pe al doilea rând și măsuță rabatabilă poate fi transformat cu ușurință într-un lounge de afaceri practic.

| de | Sursa: Opel

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?