Opel a avut cea mai mare crestere in Romania in primele doua luni ale anului

Sectiuni Relevante

Opel a avut cea mai mare crestere in Romania in primele doua luni ale anului

După ce la finele anului trecut Opel marca al patrulea an consecutiv de creștere a numărului de autovehicule comercializate pe piața românească și după un început în forță în 2018 cu o urcare pe locul trei în clasamentul celor mai vândute mărci, Opel România înregistrează cea mai mare creștere a înmatriculărilor în primele două luni ale anului.

Datele confrom rapoartelor de înmatriculări autoturisme (PC), disponibile la această dată arată o creștere record de cca 59% pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din top 10.

Tot în acest interval, totalul înmatriculărilor Opel pe segmentele automobilelor și utilitarelor ușoare (PC + LVC) a înregistrat o creștere de 56%. Raportată la număr de unități, performanța Opel (PC + LVC) înseamnă 1364 autovehicule înmatriculate anul acesta, față de 874 în aceeași perioadă a anului trecut.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Rezultatul excelent se datorează ofertei deosebit de competitive, dar și acoperirii de noi segmente prin introducerea de noi modele în gamă, precum SUV-ul de clasă B, Crossland X și cel de clasă C, Grandland X.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?